Forretter
Klar suppe
med kød- og melboller, ris og flutes
60,-
Aspargessuppe
med kødboller og flutes
60,-
Tarteletter (2 stk.)
med høns og asparges
58,-
Honningmelon
med spegeskinke, smør og flutes
55,-
Hønsesalat
på ananasring med flutes
60,-
Kroens kyllingefad
med rejer, asparges, mandariner og flutes
63,-
Torskefad
pyntet med æg og rejer
68,-
Tunmousse
med ærter, dressing og flutes
60,-
Fisk á la Maugstrup
varm paneret fiskefilet med ristede champignons, rejer, dressing og flutes
66,-
Rejecocktail
med flutes
66,-
Rejesymfoni
tomat, agurk, rejer, æg, icebergsalat, champignons, dressing og flutes
66,-
Hovedretter
Grillet svinemørbrad
med champignonsauce, grøntsager og persillekartofler
132,-
Marineret svinemørbrad
med flødekartofler, bønner, chips og årstidens salat
132,-
Andebryst
med appelsinsauce, grøntsager, persillekartofler og dagens salat
150,-
Oksesteg
med sønderjysk hvidkål, surt og sødt, bønner, skysauce og hvide kartofler
160,-
Helstegt svinekam
med sønderjysk hvidkål, surt og sødt, bønner, skysauce og hvide kartofler
140,-
Fyldt svinekam
med fyldt tomat, blandet grøn salat, skysauce og persillekartofler
145,-
Svinekam som vildt
med surt og sødt, waldorfsalat, brunede kartofler, bønner, vildtsauce og hvide kartofler
140,-
Kalvesteg som vildt
med surt og sødt, waldorfsalat, brunede kartofler, bønner, vildtsauce og hvide kartofler
160,-
Svinefilet
med paprikasauce, hvide kartofler, ærter, ristede champignons og blandet grøn salat
140,-
Sprængt kalkunbryst
med tomatsauce, grøntsager, kartofler, tomat med peberrod
132,-
Desserter
Hjemmelavet islagkage
på nøddebund pyntet med friske frugter, nødder og chokolade
60,-
Blandede frugter
med råcreme pyntet med nødder og chokolade
60,-
Isrand
med pærer og lun chokolade sovs
60,-
Citronfromage
49,-
Chokoladekage
med vaniljeis
60,-
Fløderand
med kirsebærsauce eller frugter
55,-
Kirsebærtrifili
49,-