Forretter

Klar suppe

med kød- og melboller, ris og flutes
60,-

Aspargessuppe

med kødboller og flutes
60,-

Tarteletter (2 stk.)

med høns og asparges
58,-

Honningmelon

med spegeskinke, smør og flutes
55,-

Hønsesalat

på ananasring med flutes
60,-

Kroens kyllingefad

med rejer, asparges, mandariner og flutes
63,-

Torskefad

pyntet med æg og rejer
68,-

Tunmousse

med ærter, dressing og flutes
60,-

Fisk á la Maugstrup

varm paneret fiskefilet med ristede champignons, rejer, dressing og flutes
66,-

Rejecocktail

med flutes
66,-

Rejesymfoni

tomat, agurk, rejer, æg, icebergsalat, champignons, dressing og flutes
66,-

Hovedretter

Grillet svinemørbrad

med champignonsauce, grøntsager og persillekartofler
132,-

Marineret svinemørbrad

med flødekartofler, bønner, chips og årstidens salat
132,-

Andebryst

med appelsinsauce, grøntsager, persillekartofler og dagens salat
150,-

Oksesteg

med sønderjysk hvidkål, surt og sødt, bønner, skysauce og hvide kartofler
160,-

Helstegt svinekam

med sønderjysk hvidkål, surt og sødt, bønner, skysauce og hvide kartofler
140,-

Fyldt svinekam

med fyldt tomat, blandet grøn salat, skysauce og persillekartofler
145,-

Svinekam som vildt

med surt og sødt, waldorfsalat, brunede kartofler, bønner, vildtsauce og hvide kartofler
140,-

Kalvesteg som vildt

med surt og sødt, waldorfsalat, brunede kartofler, bønner, vildtsauce og hvide kartofler
160,-

Svinefilet

med paprikasauce, hvide kartofler, ærter, ristede champignons og blandet grøn salat
140,-

Sprængt kalkunbryst

med tomatsauce, grøntsager, kartofler, tomat med peberrod
132,-

Desserter

Hjemmelavet islagkage

på nøddebund pyntet med friske frugter, nødder og chokolade
60,-

Blandede frugter

med råcreme pyntet med nødder og chokolade
60,-

Isrand

med pærer og lun chokolade sovs
60,-

Citronfromage

49,-

Chokoladekage

med vaniljeis
60,-

Fløderand

med kirsebærsauce eller frugter
55,-

Kirsebærtrifili

49,-