Forretter

Klar suppe

med kød- og melboller, ris og flutes
55,-

Aspargessuppe

med kødboller og flutes
55,-

Tarteletter (2 stk.)

med høns og asparges
55,-

Honningmelon

med spegeskinke, smør og flutes
50,-

Hønsesalat

på ananasring med flutes
55,-

Kroens kyllingefad

med rejer, asparges, mandariner og flutes
58,-

Torskefad

pyntet med æg og rejer
60,-

Tunmousse

med ærter, dressing og flutes
55,-

Fisk á la Maugstrup

varm paneret fiskefilet med ristede champignons, rejer, dressing og flutes
60,-

Rejecocktail

med flutes
60,-

Rejesymfoni

tomat, agurk, rejer, æg, icebergsalat, champignons, dressing og flutes
60,-

Hovedretter

Grillet svinemørbrad

med champignonsauce, grøntsager og persillekartofler
120,-

Marineret svinemørbrad

med flødekartofler, bønner, chips og årstidens grøntsager
120,-

Andebryst

med appelsinsauce, grøntsager, persillekartofler og dagens salat
130,-

Oksesteg

med sønderjysk hvidkål, surt og sødt, bønner, skysauce og hvide kartofler
128,-

Helstegt svinekam

med sønderjysk hvidkål, surt og sødt, bønner, skysauce og hvide kartofler
120,-

Fyldt svinekam

med fyldt tomat, blandet grøn salat, skysauce og persillekartofler
130,-

Svinekam som vildt

med surt og sødt, waldorfsalat, brunede kartofler, bønner, vildtsauce og hvide kartofler
120,-

Kalvesteg som vildt

med surt og sødt, waldorfsalat, brunede kartofler, bønner, vildtsauce og hvide kartofler
124,-

Svinefilet

med paprikasauce, hvide kartofler, ærter, ristede champignons og blandet grøn salat
120,-

Sprængt kalkunbryst

med tomatsauce, grøntsager, kartofler, tomat med peberrod
120,-

Desserter

Hjemmelavet islagkage

på nøddebund pyntet med friske frugter, nødder og chokolade
55,-

Blandede frugter

med råcreme pyntet med nødder og chokolade
55,-

Isrand

med pærer og lun chokolade sovs
55,-

Citronfromage

45,-

Chokoladekage

med vaniljeis
58,-

Fløderand

med kirsebærsauce eller frugter
55,-

Kirsebærtrifili

45,-