Forretter
Klar suppe
med kød- og melboller, ris og flutes
55,-
Aspargessuppe
med kødboller og flutes
55,-
Tarteletter (2 stk.)
med høns og asparges
55,-
Honningmelon
med spegeskinke, smør og flutes
50,-
Hønsesalat
på ananasring med flutes
55,-
Kroens kyllingefad
med rejer, asparges, mandariner og flutes
58,-
Torskefad
pyntet med æg og rejer
60,-
Tunmousse
med ærter, dressing og flutes
55,-
Fisk á la Maugstrup
varm paneret fiskefilet med ristede champignons, rejer, dressing og flutes
60,-
Rejecocktail
med flutes
60,-
Rejesymfoni
tomat, agurk, rejer, æg, icebergsalat, champignons, dressing og flutes
60,-
Hovedretter
Grillet svinemørbrad
med champignonsauce, grøntsager og persillekartofler
120,-
Marineret svinemørbrad
med flødekartofler, bønner, chips og årstidens grøntsager
120,-
Andebryst
med appelsinsauce, grøntsager, persillekartofler og dagens salat
130,-
Oksesteg
med sønderjysk hvidkål, surt og sødt, bønner, skysauce og hvide kartofler
128,-
Helstegt svinekam
med sønderjysk hvidkål, surt og sødt, bønner, skysauce og hvide kartofler
120,-
Fyldt svinekam
med fyldt tomat, blandet grøn salat, skysauce og persillekartofler
130,-
Svinekam som vildt
med surt og sødt, waldorfsalat, brunede kartofler, bønner, vildtsauce og hvide kartofler
120,-
Kalvesteg som vildt
med surt og sødt, waldorfsalat, brunede kartofler, bønner, vildtsauce og hvide kartofler
124,-
Svinefilet
med paprikasauce, hvide kartofler, ærter, ristede champignons og blandet grøn salat
120,-
Sprængt kalkunbryst
med tomatsauce, grøntsager, kartofler, tomat med peberrod
120,-
Desserter
Hjemmelavet islagkage
på nøddebund pyntet med friske frugter, nødder og chokolade
55,-
Blandede frugter
med råcreme pyntet med nødder og chokolade
55,-
Isrand
med pærer og lun chokolade sovs
55,-
Citronfromage
45,-
Chokoladekage
med vaniljeis
58,-
Fløderand
med kirsebærsauce eller frugter
55,-
Kirsebærtrifili
45,-