Hovedretter

Grillet svinemørbrad

med champignonsauce, grøntsager og persillekartofler
  120,-

Marineret svinemørbrad

med flødekartofler, bønner, chips og årstidens grøntsager
  120,-

Andebryst

med appelsinsauce, grøntsager, persillekartofler og dagens salat
  130,-

Oksesteg

med sønderjysk hvidkål, surt og sødt, bønner, skysauce og hvide kartofler
  128,-

Helstegt svinekam

med sønderjysk hvidkål, surt og sødt, bønner, skysauce og hvide kartofler
  120,-

Fyldt svinekam

med fyldt tomat, blandet grøn salat, skysauce og persillekartofler
  130,-

Svinekam som vildt

med surt og sødt, waldorfsalat, brunede kartofler, bønner, vildtsauce og hvide kartofler
  120,-

Kalvesteg som vildt

med surt og sødt, waldorfsalat, brunede kartofler, bønner, vildtsauce og hvide kartofler
  124,-

Svinefilet

med paprikasauce, hvide kartofler, ærter, ristede champignons og blandet grøn salat
  120,-

Sprængt kalkunbryst

med tomatsauce, grøntsager, kartofler, tomat med peberrod
  120,-