Hovedretter

Grillet svinemørbrad

med champignonsauce, grøntsager og persillekartofler
120,-

Marineret svinemørbrad

med flødekartofler, bønner, chips og årstidens grøntsager
120,-

Andebryst

med appelsinsauce, grøntsager, persillekartofler og dagens salat
130,-

Oksesteg

med sønderjysk hvidkål, surt og sødt, bønner, skysauce og hvide kartofler
128,-

Helstegt svinekam

med sønderjysk hvidkål, surt og sødt, bønner, skysauce og hvide kartofler
120,-

Fyldt svinekam

med fyldt tomat, blandet grøn salat, skysauce og persillekartofler
130,-

Svinekam som vildt

med surt og sødt, waldorfsalat, brunede kartofler, bønner, vildtsauce og hvide kartofler
120,-

Kalvesteg som vildt

med surt og sødt, waldorfsalat, brunede kartofler, bønner, vildtsauce og hvide kartofler
124,-

Svinefilet

med paprikasauce, hvide kartofler, ærter, ristede champignons og blandet grøn salat
120,-

Sprængt kalkunbryst

med tomatsauce, grøntsager, kartofler, tomat med peberrod
120,-