Hovedretter
Grillet svinemørbrad
med champignonsauce, grøntsager og persillekartofler
132,-
Marineret svinemørbrad
med flødekartofler, bønner, chips og årstidens salat
132,-
Andebryst
med appelsinsauce, grøntsager, persillekartofler og dagens salat
150,-
Oksesteg
med sønderjysk hvidkål, surt og sødt, bønner, skysauce og hvide kartofler
160,-
Helstegt svinekam
med sønderjysk hvidkål, surt og sødt, bønner, skysauce og hvide kartofler
140,-
Fyldt svinekam
med fyldt tomat, blandet grøn salat, skysauce og persillekartofler
145,-
Svinekam som vildt
med surt og sødt, waldorfsalat, brunede kartofler, bønner, vildtsauce og hvide kartofler
140,-
Kalvesteg som vildt
med surt og sødt, waldorfsalat, brunede kartofler, bønner, vildtsauce og hvide kartofler
160,-
Svinefilet
med paprikasauce, hvide kartofler, ærter, ristede champignons og blandet grøn salat
140,-
Sprængt kalkunbryst
med tomatsauce, grøntsager, kartofler, tomat med peberrod
132,-