Hovedretter

Grillet svinemørbrad

med champignonsauce, grøntsager og persillekartofler
132,-

Marineret svinemørbrad

med flødekartofler, bønner, chips og årstidens salat
132,-

Andebryst

med appelsinsauce, grøntsager, persillekartofler og dagens salat
150,-

Oksesteg

med sønderjysk hvidkål, surt og sødt, bønner, skysauce og hvide kartofler
160,-

Helstegt svinekam

med sønderjysk hvidkål, surt og sødt, bønner, skysauce og hvide kartofler
140,-

Fyldt svinekam

med fyldt tomat, blandet grøn salat, skysauce og persillekartofler
145,-

Svinekam som vildt

med surt og sødt, waldorfsalat, brunede kartofler, bønner, vildtsauce og hvide kartofler
140,-

Kalvesteg som vildt

med surt og sødt, waldorfsalat, brunede kartofler, bønner, vildtsauce og hvide kartofler
160,-

Svinefilet

med paprikasauce, hvide kartofler, ærter, ristede champignons og blandet grøn salat
140,-

Sprængt kalkunbryst

med tomatsauce, grøntsager, kartofler, tomat med peberrod
132,-